Milan Santosu ponudio 15 milijuna eura za 18-godišnjeg igrača

Foto: Profimedia

AKTUALNI prvak Italije Milan u nastavak sezone ulazi s osam bodova zaostatka za vodećim Napolijem. Vodstvo kluba na San Siru traži načine da pojača ekipu i dovede igrače koji bi odmah mogli pomoći sjajnom Portugalcu Rafaelu Leau. 

Cijenjeni francuski list L'Equipe tvrdi kako je Milan poslao ponudu za 18-godišnje krilo Santosa Angela Gabriela od 15 milijuna eura te da igrača želi dovesti već ove zime, ali nije sigurno hoće li klub velikog Pelea i Neymara prihvatiti ponudu za svoju mladu nadu. 

Uskoro ulazi u posljednju godinu ugovora

Angelo Gabriel visok je 173 centimetra i ljevak je, zbog čega najčešće igra na desnom krilu, odakle se može namjestiti na snažniju nogu i ući u sredinu. U netom završenoj sezoni brazilske Serie A dobio je za sada najozbiljniju seniorsku minutažu.

U 27 nastupa za Santos, koji je završio na 12. mjestu tablice, zabio je jedan gol, a namjestio ih je sedam. Transfermarkt ga procjenjuje na 13 milijuna eura, a ugovor mu istječe na ljeto 2024. godine, u čemu Milan vidi svoji priliku da ga dovede po sniženoj cijeni. 

Pročitajte više