TRANSFERI

Milan priprema bombu u siječnju i dovodi bivšu zvijezdu gradskog rivala

Foto: EPA

NAKON odličnog starta u novu sezonu ambicije Milana su porasle i sad klub sa San Sira namjerava u zimskom prijelaznom roku dovesti igrača koji bi mogao biti prevaga u borbi za vrh Serie A.

Calciomercato piše da Rossoneri namjeravaju u grad vratiti bivšeg Interova napadača Maura Icardija, koji se u PSG-u nije snašao onako kako su Parižani željeli te ne bi imao ništa protiv povratka u Milano, baš kao ni njegova supruga Wanda Nara.

Milan Icardija vidi kao idealnog napadačkog partnera Zlatanu Ibrahimoviću, odnosno nasljednika kad 39-godišnji Šveđanin konačno odluči završiti karijeru.

Zato bi u siječanjskom prijelaznom roku Milan PSG-u ponudio 10 milijuna eura za posudbu do kraja sezone, a onda ga na ljeto otkupio za dodatnih 40, što znači da bi Parižani dobili točno 50 milijuna, koliko su ga platili Interu.

Kad je Icardi u pitanju, posljednju riječi ima njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, koja je već govorila kako bi željela da njihova djeca odrastaju u Italiji, a Milano se nameće kao idealna opcija jer su u njemu već živjeli šest godina, koliko je Argentinac igrao za Inter.

Osim toga, Nara je nakon Derbyja della Madonnina pretprošlog vikenda, u kojem je Milan dobio gradskog rivala 2:1, na društvenim mrežama uputila čestitku pobjedničkoj momčadi.

"Bez ljubavi nema derbija. Čestitke mojim prijateljima u Milanu", napisala je.

Icardi je prošle sezone za PSG u svim natjecanjima sakupio 34 nastupa i postigao 20 golova, a ove sezone je zabio dvaput u četiri utakmice, ali početkom mjeseca je ozlijedio križne ligamente koljena i još se ne zna kad će se vratiti u akciju.

Osim Icardija, piše Calciomercato, Milan će pokušati dovesti i dva braniča iz Fiorentine - Srbina Nikolu Milenkovića i Argentinca Germana Pezzellu. Milenkovića bi platio 40 milijuna eura, a vjeruje da Pezzellu može dobiti za 12-13 milijuna.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više