Milan prosuo 2:0 i ostao četvrto kolo zaredom bez pobjede

Foto: EPA-EFE

MILAN je u 12. kolu Serie A odigrao samo 2:2 u gostima kod Leccea i tako četvrto kolo zaredom ostao bez pobjede. Momčad Stefana Piolija je u 35. minuti vodila 2:0 golovima Girouda i Reijndersa, ali je u nastavku skoro do kraja sve upropastio i umalo ostao bez ijednog boda.

Naime, domaćini su se vratili u 66. minuti golom Sansonea da bi samo četiri minute kasnije izjednačili preko Bande. Ništa se nije događalo sve do sudačke nadoknade kad je prvo Olivier Giroud poludio na suca i u nadoknadi zbog prigovora dobio dva žuta kartona i ostavio Milan s desetoricom.

U zadnjim trenucima susreta Piccoli je uhvatio Maignana na spavanju i zabio mu s 35 metara, ali je VAR spasio Milan. Utvrđen je prekršaj igrača Leccea u začetku akcije pa se Milan nekako izvukao i osvojio bod.

Piolijeva momčad sad je pet bodova iza vodećeg Intera koji u nedjelju navečer igra kod kuće protiv Frosinonea. Osim što je ostao bez bodova, Milan je ostao i bez Rafaela Leaa koji je u 10. minuti napustio teren zbog ozljede mišića i ne zna se koliko će pauzirati.

Pročitajte više