Milan Rapaić seli Marka Roga u Istanbul

Foto: FC Napoli 

RIJEČ Milana Rapaića u Turskoj drži visoku cijenu. Miki je u Fenerbahčeu proveo dvije godine, zabio više od 50 pogodaka i postao živuća legenda. 15 godina kasnije, navijači na ulicama Istanbula traže njegov autogram ili stisak ruke, a vlasnici Fenera savjet za kupovinu. Ove zima Rapaić im je toplo preporučio Marka Roga.

"On će riješiti sve vaše probleme u veznom redu. Napoli ga želi pustiti", kazao je Rapaić, a njegove riječi prenose vodeći turski mediji.

Dodaju kako je Fener, slijedom Mikijevog savjeta, već krenuo u akciju. 

Rog je u Italiju ljetos stigao iz Dinama, za 13 milijuna odštete. Za sada u plavom dresu ukupno nije odigrao ni jedno poluvrijeme. Debitirao je početkom prosinca, kada je u pobjedi nad Interom 3:0 posljednjih desetak minuta mijenjao Martina Hamšika.

Talijani ga vide u Fiorentini 

Talijanski mediji također vjeruju da bi hrvatski reprezentativac u siječnju mogao napustiti jug Italije. Kao moguće odredište spominju Fiorentinu, gdje bi se pridružio hrvatskoj koloniji (Kalinić, Badelj, Milić).

Prema Transfermarktu Rog trenutno vrijedi osam milijuna eura, a ugovor s Napolijem veže ga do ljeta 2017. godine, kada bi Talijani trebali ispuniti obvezu kupovine. Naime, klubovi su se dogovorili da Rog na San Paolo stiže na jednogodišnju posudbu vrijednu 1.5 milijuna eura s obvezom kupnje na kraju sezone. Napoli bi Dinamu tada trebao uplatiti preostale milijune. 

Pročitajte više