Milić i Jozinović raskinuli ugovore i postali slobodni igrači

Foto: Pixsell (Ivo Čagalj)

NEKADAŠNJI Hajdukovi bočni braniči Goran Jozinović (27) i Hrvoje Milić (28) raskinuli su ugovore sa svojim dosadašnjim klubovima. Goran Jozinović prekinuo je suradnju s Luganom, a Hrvoje Milić s Olympiakosom.
 
Napustivši Hajduk bez odštete, Goran Jozinović pristigao je u Lugano u srpnju 2015. godine. Po dolasku je potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom jednogodišnjeg produljenja. U dresu švicarskog prvoligaša sakupio je 46 službenih nastupa. Osim za Hajduk, nastupao je i za Zadar te mlađe selekcije hrvatske reprezentacije. Prema procjeni Transfermarkta, trenutačno je vrijedan 300 tisuća eura.
 
Hrvoje Milić, povremeni hrvatski reprezentativac, napustio je Olympiakos već nakon šest mjeseci prije negoli ga je Fiorentina prošlogodišnjeg srpnja unovčila za jedan i pol milijuna eura.  
 
"Vrlo sam sretan što sam postao član Olympiakosove velike obitelji. Moj je cilj igrati u Ligi prvaka i s Olympiakosom ući u povijest. Znam da je Olympiakos sedam puta zaredom prvak, ali da nikada nije osvojio osam uzastopnih naslova. Nadam se kako ću pomoći momčadi da se ciljevi ostvare", rekao je Hrvoje Milić prilikom potpisivanju ugovora za službenu mrežnu stranicu grčkoga kluba.
 
U međuvremenu je odigrao tek četiri službena meča. U prvenstvu (Larisa, PAS Lamia), kao i Kupu (Asteras, Acharnaikos), zabilježio je po dva nastupa. Posljednju utakmicu za Olympiakos upisao je 25. listopada 2017. godine. U prošlosti je nastupao za Djurgardens, Istru 1961, Rostov, Hajduk i Fiorentinu. Momentalno mu se tržišna vrijednost procjenjuje na 800 tisuća eura.

Pročitajte više