"Milijun eura za Bošnjaka je ubod komarca za Dinamo!"

IVAN BOŠNJAK nije na prodaju! Iako su mediji ovih dana izvijestili o navodnoj ponudi bečke Austrije za uvjerljivo najboljeg igrača Dinama "teškoj" milijun eura, član Uprave zadužen za odnose s javnošću Siniša Jagodić odlučno je odbacio takve špekulacije.

"Ivan Bošnjak nije na prodaju! Mi smo za interes Austrijanaca saznali iz medija, nitko nas dosad nije službeno kontaktirao, ali ako je istinit iznos koji se spominje, to je u ovom trenutku obzirom na kvalitetu Bošnjaka ubod komarca za Dinamo." - kazao je Jagodić u razgovoru za Index.hr

Ipak, teško je povjerovati da Dinamo ne bi prodao Bošnjaka u rekordnom roku pod uvjetom da u Maksimirsku 128 pristigne kakva "svemirska" ponuda.

"A čujte, ljudi smo, svemirska ponuda je svemirska ponuda, ali zasad takvih ponuda nema." - priznao nam je Jagodić, kojeg smo potom upitali ima li kakve istine u glasinama da je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić pozvao reprezentativnog vratara Stipu Pletikosu u Dinamo.

"Ti napisi su apsolutno neistiniti. Ne postoji interes Dinama za dolazak Stipe Pletikose. Dinamo vjeruje svojim vratarima, naši vratari su u izvrsnoj formi i nema potrebe za dovođenjem bilo kojeg vratara." - zaključio je Jagodić.

Pročitajte više