Minotaur oduševljen Hrvatskom

JEDAN od najvećih svjetskih ultimate fight boraca, majstor brazilske Jiu-jitse, Brazilac Antonio Rodrigo Nogueira - Minotaur ovih dana boravi na Jadranu.

Nakon što je pogledao borbe svojih brazilskih suboraca koji sudjelovali na Ultimate fight spektaklu u zadarskim Jazinama, Brazilac je proteklih dana uživao u hrvatskoj obali, ali je i održao dva stručna seminara na kojima je demonstrirao neke od tehnika koje koristi u svojim borbama.

"Prijatelji su me pozvali da dođem posjetiti njih i njihovu zemlju. Održao sam i dva seminara. Jako sam sretan što mogu biti u najljepšoj zemlji koju sam dosad vidio", izjavio je Minotaur, a prenosi HRT web sport.

Minotaur je jedan od rijetkih boraca koji je uspio pobijediti našeg Cro Copa, a jedini koji ga je uspio primorati da preda borbu zbog zahvata polugom.
Uskoro ga baš kao i Filipovića čekaju nova iskušenja u UFC ringu, a špekulira se da bi uskoro Cro Cop mogao dobiti priliku za revanš protiv Minotaura ukoliko uspješno završi već zakazanu borbu protiv Cheicka Konga.

M.P.

Pročitajte više