Minotaurov trener: "Želim vidjeti borbu Rodriga i Cro Copa već ovog ljeta"

NA pomolu je spektakularna borba dviju legendi. Sudeći prema izjavama Minotaurovog trenera, koji je poželio da se njegov štićenik još jednom obračuna s hrvatskim borcem, do borbe bi moglo doći već na ljeto na UFC-u u Rio de Janeiru.

"Želim ga vidjeti kako se bori s Cro Copom u Riju. Ako se ne dogodi u kolovozu, može i na jesen. Ali to je borba koju stvarno želim vidjeti. Oni su legende, dva velika imena, bilo bi stvarno zanimljivo", rekao je Luis Carlos Dorea, trener teškaške zvijezde Antonija Rodriga Nogueira, popularnog Minotaura.

"Rodrigo ima veliko srce, voli se boriti, a u ring je ulazio i kad nije bio na 100 posto snage samo zbog svojih navijača i poštovanja prema UFC-u. Trenutno smo fokusirani na treninge, a ne na borbu. Jedva čekam njegov povratak", dodao je Dorea.

U prilog glasinama idu ranije izjave Mirka Filipovića kako bi se volio ponovno boriti protiv Minotaura koji ga je porazio 2003. godine polugom u drugoj rundi. Nogueira je u posljednje vrijeme govorio kako bi se radije borio protiv Schauba nego Cro Copa.

Pročitajte više