Miočić: Cormier me ne brine, želim ostati šampion

Foto: Getty Images

STIPE MIOČIĆ u subotu navečer u Las Vegasu u dugonajavljivanom meču protiv aktualnog prvaka poluteške kategorije Daniela Cormiera u sklopu UFC-a 226 branit će svoju teškašku šampionsku titulu. 

Pobijedi li Daniel Cormier, postat će prvi borac u povijesti kojem je istovremeno uspjelo osvojiti pojaseve u teškoj i poluteškoj kategoriji. Ulog subotnjeg meča jedino je Miočićev pojas.

"Previše se žrtvujem da bih prestao biti šampion"

Nakon javnog treninga u srijedu u Las Vegasu, Stipe Miočić odgovarao je na novinarska pitanja. Istaknuo je kako vjeruje da i četvrti put zaredom može obraniti titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

"Volim da me se zove šampionom. Ne želim ostati bez svojeg nadimka. Volim biti šampion. Ne želim se mijenjati. Previše se žrtvujem da bih prestao biti šampion", poručio je Stipe Miočić.

"Moja su jedina briga pobjede"

Daniel Cormier u druženju s novinarima izjavio je kako može pobijediti na bodove, a Stipe Miočić isključivo nokautom. 

"Što se dogodilo prošli meč? Čekajte, slavio sam sudačkom odlukom, zar ne?" podsjetio je Stipe Miočić na pobjedu početkom godine kada je u Bostonu pobijedio Francisa Ngannoua jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet petominutnih rundi.

"Moja su jedina briga pobjede. Ne brinem se zbog Daniela Cormiera. Borio sam se protiv velikih i teških i ranije. To je samo još jedna borba za mene. Iskreno, uzbuđen sam", zaključio je aktualni UFC-ov teškaški prvak. 

Pročitajte više