Miočić ima novu tetovažu s hrvatskim motivom

Screenshot: Instagram

STIPE MIOČIĆ (41) na Instagramu je objavio da ima novu tetovažu na ramenu. Američki UFC borac hrvatskih korijena dao je napraviti tetovažu na kojoj se vidi hrvatska šahovnica te poručio kako još nije gotova. Podsjetimo, Miočić otprije na nogama ima tetovaže s hrvatskim motivima. 

Miočić se s Jonesom trebao boriti za titulu prvaka

Krajem listopada otkazan je jedan od najiščekivanijih mečeva u UFC-ovoj povijesti. Borba za titulu prvaka teške kategorije između Miočića i Jona Jonesa trebala se održati 11. studenog, no Jones se ozlijedio. Fanove je šokirala činjenica da UFC Miočiću nije dao napad na pojas barem privremenog prvaka.

Umjesto toga, najpoznatija borilačka organizacija dogovorila je zamjenski meč između Toma Aspinalla i Sergeja Pavloviča za titulu privremenog prvaka, u kojem je Aspinall slavio nakon samo minutu i devet sekundi borbe.

"UFC se pribojava da Miočić ne osvoji privremenu titulu"

John McCarthy, jedan od najpoznatijih sudaca u povijesti slobodne borbe i veliki MMA autoritet, pojasnio je odluku UFC-a da američkom borcu hrvatskih korijena ne organizira zamjensku borbu u kojoj bi dobio šansu još jednom uzeti vrh divizije.

"Njegove godine su glavni razlog, a ima već 41. UFC gleda što im može ponuditi i zna da to nije netko na kome mogu graditi budućnost teške kategorije. Da, on je nekoć bio njihov prvak i ima najdulji niz kao prvak teške kategorije. To su argumenti koje će iskoristiti da prodaju borbu, ali UFC smatra da ne može nastaviti prodavati njegove borbe na temelju toga", poručio je.

"Mislim da se UFC pribojava da Miočić ne osvoji privremenu titulu. Jones nije bio tu kada ga je Miočić trebao i Stipe bi se nakon osvajanja privremene titule mogao jednostavno povući i pomisliti: 'Zapravo sam osvojio titulu prije odlaska u mirovinu, Jones jednostavno nije bio spreman boriti se.' To bi stvorilo ogromne probleme UFC-u", zaključio je McCarthy.

Pročitajte više