STIPE MIOČIĆ

Miočić: Kakva večer!

Foto: Getty Images / Guliver Images

STIPE MIOČIĆ se nakon pobjede sudačkom odlukom u Las Vegasu protiv Daniela Cormiera fanovima obratio putem društvenih mreža.

Stigao je tako Amerikanac hrvatskog podrijetla do druge pobjede u trilogiji protiv DC-ja. Nakon što je prošle godine slavio nokautom sada je morao pričekati sudačku odluku nakon pet rundi, no Miočić je cijelu borbu bio dominantniji borac i na kraju je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Njegovu poruku navijačima na Facebooku prenosimo u cijelosti:

What a night!.. Nothing but thanks, love and respect to my team, my family, and my fans.. it’s truly an honor to put on...

Objavljuje Stipe MiocicNedjelja, 16. kolovoza 2020.

"Kakva večer! Zahvaljujem i šaljem ljubav te poštovanje svom timu, obitelji i navijačima. Velika je čast što sam vam pružio šou. Sada se vraćam i čeka me najteži posao do sada. Ovo je bilo za tebe, malena", napisao je Miočić, a na kraju je mislio na svoju dvogodišnju kćerkicu Meelu, s kojom je objavio fotografiju.

Sljedeći njegov protivnik bi trebao biti Francis Ngannou koji je nokautirao sve u teškaškoj diviziji osim Miočića, a najraniji mogući datum za tu borbu je kraj ove godine.

Pročitajte više