STIPE MIOČIĆ

Miočić konačno najavio uzvrat protiv Cormiera

Foto: Stipe Miočić Facebook

STIPE MIOČIĆ narednog će vikenda u Anaheimu pokušati svladati Daniela Cormiera te mu se tako revanširati za poraz otprije godinu dana i vratiti pojas u svoje ruke.

Dugo je trajala sapunica u pogledu dogovaranja ovog meča. UFC je šansu za naslov najprije dao Derricku Lewisu (kojeg je Cormier svladao i obranio naslov), ali Miočić je kasnije za medije izjavio kako se on ponudio za revanš u tom terminu, ali mu je organizacija rekla kako Cormier nije spreman.

Miočić, kojem se netom prije prvog meča s Cormierom rodila kći, nije se borio gotovo godinu dana, ali navijače je još više zabrinjavala njegova medijska odsutnost.

UFC je u međuvremenu htio dogovoriti "superfight" između Cormiera i Lesnara, bivšeg prvaka i WWE zvijezde koja se nije borila tri godine. Miočić je tada ušao u otvoreni medijski obračun s UFC-om i Cormierom, a to je rezultiralo time da je konačno dobio šansu.

I dok iz Cormierovog kampa, ali i od Miočićevih kolega iz dvorane, stalno stižu nove izjave i vijesti, Amerikanac hrvatskog podrijetla bio je naročito tih posljednjih dana.

Jučer su mediji konačno dočekali objavu na njegovim društvenim mrežama kojom je najavio predstojeću borbu. 

Uz slike iz kampa kratko je poručio: "Vrijeme je stiglo. Ono je zapravo uvijek tu. 17. kolovoza uzet ću ono što mi pripada."

Pročitajte više