UFC

Miočić ljutit na UFC: Cijelu karijeru mi se isto događa

Foto: Geraldo Bubniak / Guliver

STIPE MIOČIĆ prije pet mjeseci porazom od Francisa Ngannoua ostao je bez UFC-ovog teškaškog naslova. Još uvijek ne zna kad će se i protiv koga boriti u sljedećem ulasku u oktogonu.

"Kod mene nema ništa novog. Čini se da je to sa mnom već standardna situacija... Sad bi moglo biti pravo vrijeme da Dana i ja sjednemo te pokušamo pronaći pravi put za mene", rekao je Miočić za MMA Fighting.

Nedavno je UFC organizirao borbu za privremenu titulu između Lewisa i Ganea.

"To je bila UFC-ova odluka, nemam ništa s tim. Bilo bi mi drago da su me nazvali i ponudili mi borbu. Nisam dobio niti jednu ponudu, o tome govorim. Vjerojatno je ne bih mogao prihvatiti, no bilo bi lijepo da su ponudili. Trenutno se tu događa toliko puno stvari. U rujnu ćemo sjesti i razgovarati", izjavio je 39-godišnji američko-hrvatski borac i otkrio da mu je cilj vratiti titulu.

"Glavna ambicija mi je vratiti titulu. Definitivno želim još jednu borbu protiv Francisa. Nadam se da će je zadržati i onda se možemo ponovno boriti, a ja mogu vratiti ono što je moje. Zašto sam brzo zaboravljen? To mi se događa cijelu karijeru. I u redu mi je. Možda sam predobar momak za njih, ne znam što reći. Možda je problem što ne govorim sranja..."

U posljednje vrijeme najviše se spominjala borba Miočića i legendarnog Jona Jonesa, ali jedan od najvećih boraca u povijesti još nije postigao dogovor s UFC-om pa je njegov prelazak u tešku kategoriju i dalje na čekanju.

Pročitajte više