Miočić na Only Fansu o otkazivanju meča s Jonesom: Kao da sam dobio nogom u jaja

Screenshot: Twitter

STIPE MIOČIĆ (41) i Jon Jones (36) trebali su se 11. studenog u Madison Square Gardenu boriti za titulu teškaškog prvaka, no jedan od najiščekivanijih mečeva u povijesti UFC-a otkazan je zbog Jonesove ozljede tetive na treningu. Miočić je putem platforme Only Fans komentirao otkazivanje borbe te poručio da ne ide u mirovinu. Podsjetimo, Only Fans je stranica za odrasle na kojoj dominira seksualan sadržaj, ali ima i drugih tema.

"Probudila me vibracija mobitela, menadžer mi je javio da je borba otkazana. Osjećao sam se kao da me netko udario u jaja kada sam saznao. Nisam mogao spavati ostatak noći. Bio sam uzbuđen zbog borbe s Jonesom. Ozljede se događaju. Nadam se da će biti bolje. Ne znam hoću li se boriti protiv nekoga drugoga", rekao je Miočić.

Kako je do UFC-ove priredbe ostalo svega nekoliko dana, najpoznatija borilačka organizacija morala je brzo dogovoriti zamjensku borbu, ali ne s novim Stipinim protivnikom, nego s potpuno novim dvojcem u kavezu. Dana White objavio je da će se za pojas privremenog teškaškog prvaka sučeliti Tom Aspinall i Sergej Pavlovič. Miočiću nije jasno zašto njega nisu izabrali.

Miočić ne planira otići u mirovinu

Jones će nakon ozljede biti operiran te ga čeka osam mjeseci pauze. S obzirom na to da Miočić ima 41 godinu te se posljednji put borio u ožujku 2021. godine, postavlja se pitanje hoće li možda i najveći teškaš ikad otići u mirovinu. 

"Ne znam zašto me nisu izabrali, ali prihvaćam odluku. Razumijem da imaju put kojim žele ići. Svaki borac u ovoj diviziji je težak protivnik. No ja se definitivno želim boriti protiv najvećeg, a to je Jon Jones. Nije to bila moja, već njihova odluka. Sve se događa s razlogom. Borba je otkazana i to je sranje. No takva je igra, događa se.

Kao što sam rekao, nadam se da je Jones dobro. Ako želiš biti najbolji, moraš pobijediti najbolje. Želim vratiti svoj pojas. To je moj pojas i to će se dogoditi", poručio je Miočić, naglasivši kako se ne planira još umiroviti.

Pročitajte više