MIOČIĆ JE PRVAK UFC-A!

Miočić odmah nakon pobjede dobio poziv za veliku borbu

Foto: Getty Images, Twitter

NA VELIČANSTVENU borbu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera u kojoj je borac hrvatskih korijena ponovno postao teškaški prvak UFC-a, osvrnuo se i borac koji pretendira na tu poziciju.

Francis Ngannou, koji je već bio Miočićev izazivač, pa čak i izdržao pet rundi prije nego što su suci Stipu proglasili pobjednikom, na Twitteru se naklonio obojici boraca.

"Vau, ovo je bila zaista impresivna borba za obojicu. Ponosan sam na svoju diviziju i čestitam novom prvaku na izvedbi. Idemo ponoviti", napisao je kamerunski bombarder i neskriveno izazvao Miočića na novu borbu.

Stipe i Ngannou borili su se 20. siječnja 2018., a iako je ogromna većina stavljala novu veliku UFC-ovu nadu u ulogu favorita, Miočić je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca i popravio vlastiti rekord s tri uzastopne uspješne obrane pojasa.

Ngannou je nakon toga izgubio i od Derricka Lewisa, ali je zatim nanizao pobjede nad Curtisom Blaydesom, Sainom Velasquezom i Juniorom dos Santosem te bi zaista mogao biti ozbiljan kandidat za idućeg Stipina izazivača.

Pročitajte više