Miočić vs Cormier

Miočić: Ne znam koliko ću se još boriti

Foto: Getty Images/Gulilver Image

UOČI velikog okršaja između Miočića i Cormiera održana je velika press konferencija. 

Na njoj su oba borca pričala o svom kampu, a Stipe je na zanimljiv način prokomentirao njihov prvi međusobni dvoboj.

Iako je Cormier u više navrata spominjao kako će mu ovo biti posljednja borba u karijeri, nekoliko MMA medija je u proteklim tjednima i mjesecima izašlo s vijestima kako o tome razmišlja i Miočić. Osim što je postigao sve, Miočić vuče ozbiljnu ozljedu oka, preživio je neke teške "ratove" unutar kaveza i pitanje je koliko se još može boriti na ovom nivou. 

Borba s Cormierom bit će mu treća u tri godine, dok je u tri godine prije toga imao čak pet borbi. Jedno od pitanja na presici bilo je vezano uz to, a Miočić je odgovorio kako to nije neka novost: "Iskreno, otkad sam se počeo baviti ovime, razmišljam o mirovini. Nakon svake borbe, to je tako. Radit ću ovo dok god mi bude zabavno i dok se dobro osjećam. Ne znam koliko će to trajati. Svaka čast Cormieru, ne znam hoću li ja izdržati do četrdesete (Miočić ima 37 godina). Ali planiram tu biti još neko vrijeme."

"Idući suparnik? Ima tu puno dobrih likova. Ngannou, Blaydes, vidjet ćemo. UFC-ov posao je da ugovara borbe, ne moj", dodao je na kraju.

Borba je na rasporedu u nedjelju u ranim jutarnjim satima kao glavna borba večeri na priredbi UFC 252 u Las Vegasu.

 

Pročitajte više