STIPE MIOČIĆ

Miočićev menadžer o Stipinoj sljedećoj borbi: Možda će ići izvan UFC-a

Foto: Getty Images / Guliver Images

PET MJESECI nakon što je porazio Daniela Cormiera kako bi vratio titulu teškaškog prvaka UFC-a, Stipe Miočić i dalje se nije u potpunosti oporavio od te borbe.

Podsjetimo, Amerikanac hrvatskog podrijetla je stigao do pobjede nokautom u četvrtoj rundi nakon što je do tada bio u bodovnom zaostatku. Cormier je po običaju jako puno koristio ubode prstima pa se Miočićev vid i dalje nije oporavio.

Treća borba protiv Cormiera je ono o čemu se najviše priča, no Stipe je nekoliko puta rekao kako mu to nije jedina opcija. Potvrdio je to sada i njegov menadžer, Jim Walter.

"Nadamo se kako će se boriti ove godine i vidimo ga u borbi koja će imati smisla, protiv borca kojeg Stipe još nije savladao. On je više nego voljan prvom prilikom braniti svoj pojas prvaka. Također, možda će iskoristiti i priliku izvan UFC-a ako se ista pojavi. Stipe se u Las Vegasu susreo licem u lice s Tysonom Furyjem te su njih dvojica porazgovarali", priznao je Walter.

Boksački meč protiv Furyja svakako bi bio financijski najisplativiji, vjerojatno u rangu borbe Conora McGregora i Floyda Mayweathera. McGregor je za taj meč unatoč porazu inkasirao 85 milijuna dolara.

Pročitajte više