Miočićeva supruga razvalila UFC: "Šokirana sam! Stanite iza svog prvaka!"

Foto: Instagram/Stipe Miocic

STIPE MIOČIĆ ostvario je u nedjelju pobjedu koja ga je lansirala među najveće teškaše svih vremena. Trećom obranom titule u UFC-u postigao je što prije njega nije uspjelo niti jednom teškašu. Pobjeda protiv Francisa Ngannoua nakon pet iscrpljujućih rundi još je veća jer je Stipe u meč karijere ušao kao autsajder dok je UFC više promovirao njegovog izazivača. 

Tek nakon šeste pobjede u nizu i ulaska u povijest dobio je priznanje koje je odavno zaslužio, a o cijeloj situaciji se nakon Miočićeve pobjede oglasila njegova supruga Ryan Marie. 

Na službenom Instagram profilu UFC-a objavljena je Miočićeva fotografija ispod koje se pita fanove slažu li se sa Stipinom izjavom da je najveći svih vremena.
 
Gospođa Miočić, koja s prvakom čeka prvo dijete, odlučila je UFC-u odgovoriti:

“Slažete li se??? UFC? Tako sam razočarana i iskreno u šoku da nešto ovako možete napisati!!! Stanite iza svog Prvaka! Vrijeme je. Nastavljate nepoštivati čovjeka u uniformi, uzornog pojedinca koji služi svojoj zajednici i dominira svojom divizijom. Ovaj čovjek nadjača i deklasira svakog s kim se susretne u borilištu, a uz to je vrlo skroman u otkrivanju svog talenta. On je savršen primjer heroja, on je obiteljski uzor, čovjek koji bi trebao biti uzor djeci i svima ostalima... Doista trebate preispitati iza koga birate stati. Jako sam razočarana. Žalosno. Nisam iznenađena”, stoji u poruci koja je izazvala mnogo pozitivnih reakcija Stipinih fanova.



 

 

What a week for the fam ❤️ first Jess, then Gian, and Stipe.. we couldn’t have had a better, more emotionally exhausting amazing week of victories lol! Love all three of you ❤️ so proud! Now we need to spread these fights out, because I can’t handle three heart attacks in a week again 😂

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

 

 

 

 

Pročitajte više