Miočićevo urlanje upalilo: "Borit ćeš se za naslov UFC-a"

Foto: Screenshot, UFC.com

STIPE MIOČIĆ sinoć je nokautirao Andreja Arlovskog u manje od minute. Odmah poslije borbe otrčao je Dani Whiteu, predsjedniku UFC-a i urlao iz petnih žila da želi priliku za naslov. White tradicionalno za službenu stranicu UFC-a komentira cijeli događaj, a izrazio je svoje poštovanje prema Miočiću:

"Stipe je bio vrlo vokalan. Dao mi je do znanja što želi i što misli da zaslužuje. Poštujem to. Kad su momci strastveni i kada žele uspjeh tako jako, sretan sam zbog njega", rekao je White, a na pitanje misli da će Stipe dobiti priliku za naslov, jednostavno je odgovorio: "Da, mislim da hoće".

> Miočić prebio Arlovskog u manje od minute i poručio Dani Whiteu: "Daj mi priliku za naslov!"

Simpatična situacija se dogodila poslije borbe na presici kada je Miočić govorio o tome je li sljedeći u redu za borbu za naslov:

"Apsolutno mislim da zaslužujem tu priliku. Pobijedio sam na odličan način, tako da bih volio to", rekao je Miočić, a zatim je "pogledom smrti" ispratio predsjednika UFC-a koji je odmah odgovorio:

"Tko bi mu rekao da neće dobiti priliku za naslov, bio je kao psihopat. Ja mu sigurno ne bi rekao da neće dobiti borbu za pojas. "Nadam se da se razumijemo sada?!" Da Stipe, razumijemo se. Sigurno je sljedeći na redu za borbu za naslov", rekao je White, a zatim su se on i Miočić rukovali i tako izazvali simpatije u prostoriji.

Imam najbolje trenere na svijetu

6. veljače će se Fabricio Werdum i Cain Velasquez boriti za naslov svjetskog prvaka u revanšu, a Miočić je rekao nakon borbe kako mu je svejedno protiv koga će se boriti:

"Apsolutno mi je svejedno, imam najbolje trenere na svijetu. Oni vjeruju u mene, ja vjerujem u njih. Nije me briga protiv koga ću se boriti, želim svoju priliku, spreman sam", rekao je Miočić, a White je odmah uskočio: "Znamo".

"Sada sam jednostavno presretan, ne može bolje od ovoga. Bila je teška borba, Andrei je rangiran bolje od mene, tako da je bilo ludo, ali sve je to dio posla. Sada se idem opustiti sa zaručnicom i prijateljima", završio je odlično raspoloženi Miočić.

 

Pročitajte više