Mirko protiv Hunta ozlijeđen i s temperaturom?

NAKON novogodišnje borbe Mirka Filipovića i Marka Hunta, u kojoj je naš najbolji borac poražen odlukom sudaca, predsjednik Pride organizacije Nobuyuki Sakakibara je kazao kako je Mirko u ring ušao ozlijeđen.

Mirko se u prepunoj Saitama Areni po drugi puta u karijeri borio s Markom Huntom u sklopu Prideovog Schockwavea 2005. Prvi puta su se borili po K-1 pravilima 2002. godine na Grand Prixu u Nagoyi, kada su suci pobjedu dodijelili Mirku. Posljednjeg dana 2005. godine revanš je dobio Hunt, a čelni čovjek Pridea tvrdi kako je Mirko imao zdravstvenih problema prije borbe.

"Mirko je imao laganu prehladu prije nego je napustio Hrvatsku i nakon što je došao u Japan temperaturu od 37 Celzijevih stupnjeva. Bio je kod doktora i usprkos tome ušao u ring." - kazao je Sakakibara, a prenose službene stranice Pridea.

Cro Cop je u ring tokijske Saitama Arene ušao u tenisicama, što nije uobičajeno za našeg najboljeg borca, a Sakakibara je otkrio kako je tome bila razlog ozljeda gležnja.

"Kao što ste mogli vidjeti za vrijeme borbe, Mirko je nosio tenisice, ali prava istina je da je povrijedio gležanj i nosio ih je kako njegov protivnik to ne bi primijetio." - pojasnio je predsjednik Pridea.

"Usprkos činjenici da je u ring ušao s brojnim ozljedama on nije tip borca koji bi to iskoristio kao ispriku i volio bih da se Hunt i Mirko ponovo sretnu, obojica u dobroj formi." - zaključio je Sakakibara.

Pročitajte više