CRO COP NA VIDEO CHATU

Mirko: S litrom Stocka u sebi prebio bih McGregora. On se samo krevelji "What a fuck"

Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ satima odgovara na pitanja fanova na Facebooku, a tijekom videochata iz izolacije najveći hrvatski borac opustio se i prvi put progovorio o temama o kojima ga dugo ispituju. Prije svega o odnosu s drugim borcima i Stipi Miočiću, Robertu Soldiću i Conoru McGregoru.

Mirko je iz svog kreveta s gledateljima podijelio i brojne druge anegdote u karijeri te je govorio o treninzima s Antom Delijom i Satoshijem Ishiijem, koje prati na njihovom borilačkom putu, te prognozirao kakve karijere od njih očekuje. Pogledajte video.

MIRKO FILIPOVIĆ NA FACEBOOKU:

Obraćanje gledateljima počeo je iskustvima koja prolazi u pandemiji. 

"Cijela obitelj mog prijatelja iz Italije je dobila koronu, ima četvero djece. Svi su imali koronu, imaju oko 40 godina moj prijatelj i njegova supruga. Dva člana šire obitelji su mu preminula od korone. Njegova obitelj je ozdravila, a uzimali su samo paracetamol, u roku par dana su se izliječili. To mi je jako dobar prijatelj i hvala Bogu izvukli su se. Bili su kod kuće i liječili se."

Hoće li Mirkov sin biti bolji borac?

"Nadam se da se neće baviti tim. Nije mu sila. Ja sam bio u drugačijoj situaciji."

Cro Cop team?

"Cro Cop team ne postoji. Ja samo pomažem svojim prijateljima, Deliji i Ishiiju. Ante Delija je čovjek koji najviše zaslužuje uspjeti. Može do finala PFL-a, a kasnije neka ide u UFC, to je i njegova želja."

Koliko sklekova može napraviti?

"Mogu 50 napraviti, ali više ne. Radim samo pravilne sklekove s prsima na podu."

Kako je doživio potres u Zagrebu?

"Bio mi je veliki šok. Bilo me je frka, da sam bio budan, lakše bih podnio potres. Ovako sam se podigao iz sna, tutnjava me šokirala, kao da vlak ispod kuće ide. Mislio sam da je susjedu kuća eksplodirala, bilo me je strah izaći van, mislio sam da mi nema pola kuće. Mom susjedu je pukao zid kuće. Samo da se to ne ponovi. Nisam imao oštećenja na kući."

Zdravlje?

"Zdravlje mi je super. Jako se dobro osjećam. Ovo što sada radim je sve lagano, više se neću boriti natjecateljski."

Mišljenje o Stipi Miočiću?

"Miočić je jedan divan i prekrasan čovjek. Tako je skroman, pravi šampion je. Njegova skromnost ga je koštala u ovom UFC-u. Najpopularniji ljudi su oni koji rade cirkus kao McGregor. Stipe nije takav, normalan je čovjek."

Je li u sukobu sa Soldićem?

"Vrhunski je borac. Mogao bi napraviti veliku karijeru. Nemam sukoba s njim, jednom sam ga sreo u životu, u Linzu mi je prišao da se slikamo. Sukoba nema. Reći ću vam ovako: On mi je na Fejsu bio prijatelj i ušao je s nekim momkom iz Slovenije u sukob i počeli su se prozivati na vulgaran način, neprimjeren je rječnik bio jednog budućeg prvaka. Bilo je psovanja majke... Izbrisao sam ga s liste prijatelja jer nisam mogao gledati njegovo prepiranje na naslovnici stalno. Pred njim je dug put i želim mu sve najbolje."

Conor McGregor?

"Pa njega bih prebio s litrom Stocka u sebi, bez problema. Ne volim to kreveljenje, stalno what a fuck i ta žvakaća... Stalno mu je ta žvakaća u ustima, prizeman mi je njegov trash talk iako poštujem kako se probio iz siromaštva i kakvu je priču napravio, on to baš ima u sebi, ne glumi, ali meni je to kreveljenje iskreno", kaže Mirko Filipović.

Pročitajte više