MANCHESTER UNITED

Mirror: Ferguson se sastaje s Ronaldom, tema je ostanak Portugalca u klubu

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO zabio je 24 gola u 39 ovosezonskih nastupa za Manchester United, no njegov je klub ostao daleko od borbe za ligaški trofej i sezonu će završiti bez ijednog naslova. Već neko vrijeme vode se razgovori hoće li Portugalac i drugi put napustiti klub u kojem je davno stekao status nogometne zvijezde, a odgovor na pitanje što da radi traži i on sam u razgovorima s legendarnim menadžerom kluba Sir Alexom Fergusonom.

Ferguson je odigrao ključnu ulogu u povratku Ronalda na Old Trafford, a trudi se i zadržati ga ondje i nakon razočaravajuće sezone za klub. Engleski mediji navode da se njih dvojica redovito posjećuju u svojim domovima te da razgovaraju o lošoj sezoni kluba i tome bi li Ronaldo u njemu trebao ostati.

Ferguson smatra da 37-godišnji napadač treba i sljedeće sezone nositi Unitedov dres i trudi ga se uvjeriti da nije pogriješio kad je napuštajući Juventus odbio Manchester City da bi se vratio u United. Ronaldo ima ugovor i za sljedeću sezonu, a klub mu ga može produžiti i za dodatnih godinu dana. Nepoznato je kako se uklapa u viziju novog menadžera Erika ten Haga.

Pročitajte više