Miše: Bod me ne zanima, protiv Cibalije idemo po pobjedu

HAJDUKU je utakmica sa Cibalijom večeras od izuzetne važnosti. Bijeli bi pobjedom osigurali prvo mjesto uoči trećeg kruga prvenstva, a to znači da bi se derbi s Dinamom igrao na Poljudu.

Splićani su s mnogo optimizma otišli u Vinkovce, bijeli ne kriju da idu po tri boda. Interes za utakmicu je ogroman, Vinkovčane će nakon dugo vremena pratiti i tv kamere, a na utakmici se očekuje i tri tisuće pripadnika Torcide.

Pobjeda bi Anti Miši bila deseta uzastopna otkad je preuzeo kormilo Hajduka iako će trener bijelih reći da ga rekord uopće ne zanima. Kaže, zanimaju ga samo nova tri boda.

"Ma kakav bod, idemo po pobjedu. Ako pristup bude kao na proteklim utakmicama, a nema razloga da takav ne bude, siguran sam da ćemo slaviti. Ako na taj način dođemo do boda, to je u redu, ali na bod nećemo igrati", rekao je Miše.

Hajduk bi u Vinkovcima trebao istrčati u sljedećem sastavu: Subašić, Šerić, Vejić, Pandža, M. Buljat, Tomasov, Skoko, Andrić, Gabrić, Kalinić, Ibričić.

Bijeli će nakon utakmice ostati u Slavoniji jer ih već u srijedu očekuje uzvratna utakmica polufinala Kupa, a protivnik je opet Cibalija. Hajduk je već jednom nogom u finalu, u Splitu je bilo 4:1.

Stanka Mršića, trenera Cibalije bod protiv Hajduka bi itekako zadovoljio.

"Bod bi za nas bio uspjeh, a za to su nam potrebni disciplina u igri i pravilan pristup utakmici. Ne sumnjam da će igrači dati svoj maksimum u atmosferi koja nas očekuje, ali nadam se da se pogreške poput onih koje smo radili u Kupu neće ponoviti", rekao je Mršić.

Cibalija bi večeras trebala istrčati u sljedećem sastavu: Bursca, Matić, Milardović, Mešić, Medvid, Husić, Mazalović, Pavličić, Lukačević, Baraban i Makarin.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više