Miše ostaje "do daljnjeg", Kranjčar (još) bez ugovora

ANTE MIŠE, nekadašnje Hajdučko srce i dosadašnji pomoćnik Gorana Vučevića, vodit će splitsku momčad u srijedu u Konavlima, u susretu osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, a vrlo vjerojatno i u nedjelju protiv Varteksa u prvenstvu. Vjerojatno, jer postoji mogućnost da vodstvo Hajduka na čelu s predsjednikom Matom Perošem odabere svog novog prvog čovjeka struke čim krenu razgovori s potencijalnim kandidatima. A to će se dogoditi nakon susreta protiv Konavljanina, gdje će Miši sekundirati kompletan Vučevićev stožer; Dejo Računica i Zlatko Vujović.

Hajdukovci su dana pod velom šutnje; nitko ne želi istrčavati s izjavama, a predsjednik je istaknuo da će izbor novog trenera, ako treba, potrajati neko vrijeme. Službeni Hajduk još uvijek nije izustio niti jedno ime, mudro se kalkulira vremenom, kojeg ionako nema previše. Miše će tako vjerojatno produžiti za Varaždin, osim ako Hajdukova delegacija brzo pronađe ono što traži. Vjerujemo da znaju što traže. U delikatnom momentu, uputno se zapitati i tko to točno traži novog trenera, jer aktualna uprava rezultat će predati novoj vlasti, Nadzornom Odboru, kada ga se odabere krajem studenog.

Predsjednik Mate Peroš jučer se nije pojavio u Zagrebu, kaže da nije razgovarao s Cicom Kranjčarom. Kao niti uostalom s Jurčićem, Šuškom, Vulićem.... No, doznali smo da su Hajdukovci kontaktirali Cicu, ali da nikakav ugovor još nije ponuđen.

Miše ne bi niti da ga žele

Ante Miše jučer je kategorički odbio bilo kakvu opciju participiranja u radu prve momčadi u budućnosti, a to je danas i ponovio;

"Rekli smo da odlazimo zajedno, tako će i biti. Nakon utakmice u Konavlima Dejo, Zlatko i ja razgovarat ćemo s ljudima iz kluba kako dalje. Mjesto prvog trenera? Sve da mi i ponude, ne bih prihvatio...", rekao je Miše.

Nadzorni odbor Hajduka bez Keruma i Rimca

Dodajmo da je preoblikovanje Hajduka službeno završilo i da će osnivačka skupštine 22. studenog na Gripama održati sastanak, a za predsjednika će biti predložen odvjetnik kluba Vinko Radovani.

U Nadzornom odboru će sjediti Jako Andabak, vlasnik Tommyja Tomislav Mamić, čelni čovjek Dalekovoda Luka Miličić, pravni stručnjak Marko Ivkošić, potpredsjednik aktualne Skupštine Mirko Klarić, gradonačelnik Ivan Kuret, župan Ante Sanader, odvjetnik Kruno Peronja i predsjednik Mate Peroš.

Tako u Nadzornom odboru neće biti mjesta za Željka Keruma ni Ivana Rimca.

D.C.
Foto: Index

Pročitajte više