Miše: Ovako ne možemo u borbu s Dinamom

IGRAČI Hajduka morali su se nakon utakmice hitno vratiti u Split. Tako je naredio predsjednik Mate Peroš. Plan je bio da Hajdukovci prespavaju u Zagrebu i avionom se vrate u Split, ali za kaznu zbog loše igre putovali su autobusom, a u Split su stigli u 8 ujutro.



"To je kazna za sramotnu igru koju su pokazali u Osijeku. Prošle sezone smo bili tolerantniji zbog procesa preoblikovanja, ali ove sezone imamo imperativ", kazao je Peroš.

Trener "Bilih", Ante Miše razočaran je početkom prvenstva. Njegova momčad kiksala je već u prvoj utakmici, Dinamo im već bježi dva boda.

"Ovakvom igrom ne možemo se boriti s Dinamom. Igrali smo loše. Nisam zadovoljan ni rezultatom, ali spasili smo bod pred sam kraj utakmice. Utakmica nam je ipak donijela nešto dobro. Otkrili smo da nam više odgovara formacija 4-3-1-2, koju nismo ranije igrali. Osijek je s mladom ekipom igrao organizirano i čestitam im na dobroj igri."

"Dječji vrtić" pokazao "velikim dečkima"

Najbolji igrač Hajduka prošle sezone Senijad Ibričić nije krio osobno nezadovoljstvo, a obrušio se i na suce.

"Nisam zadovoljan rezultatom, trebali smo pobijediti. Ljut sam na suce što nam rade probleme već na početku. Prema njima ispada da smo mi napravili 50 prekršaja, a Osijek samo 5", izjavio je BiH reprezentativac.

Mladi napadač Osijeka Vedran Jugović bio je strijelac pogotka za Osijek. Podcjenjivački odnos medija i protivnika prema njegovoj momčadi dodatno ga je motivirao  za ovu utakmicu.

"Hajduk nas je podcijenio kao mladu ekipu. Neki su nam govorili da smo "dječji vrtić", ali pokazali smo im. Dobro smo se pripremali i sretan sam zbog pogotka", zaključio je Jugović.

Pročitajte više