Miše prije varaždinskog "prijemnog": Mene ne zanima...

"NE ZANIMA me preuzimanje Hajduka", vrlo je kratko na naše pitanje odbrusio vatrogasni šef stručnog štaba Bilih. Ante Miše je prije kurtoaznog pozdrava još samo rekao kako ga "boli grlo pa ne može govoriti".

Vjerojatno je Miše potrošio svoj "dobar glas" čestim odgovaranjima na pitanja o njegovim još češćim promjenama stavova kada je njegova budućnost u Hajduku u pitanju, jer Mišine mijene iz dana u dan "zabavljaju" javnost koja prati najnoviju u nizu Hajdukovih kriza.

Pitali smo ga kani li se kandidirati za trajniji boravak na mjestu trenera, jer suprotno vlastitim riječima, pristao je voditi Hajduk do dolaska novog trenera, a danas najavljuje da bi ostao i do zimske stanke "jer on najbolje poznaje igrače".

Kao što znate, on je u ponedjeljak, odmah nakon što je vodstvo kluba teška srca prihvatilo Vučevićevu abdikaciju, izjavio kako u znak lojalnosti i zahvalnosti Gogiju koji ga je instalirao u stručni stožer "ne bi prihvatio ulogu trenera čak i da mu ponude", a i pravilo je da kad ode trener, klub napuštaju i suradnici koje je odabrao.

Krenulo je odmah licitiranje sa Kranjčarom, Jurčićem i Vulićem, a kako Hajduk ipak nije Tottenham, tako se na ustoličenje novog trenera mora pričekati imenovanje i amenovanje Hajdukovih "boardova" što dakako ostavlja vakuum, a netko "izgubljenu" momčad mora voditi u goste uvijek neugodnom Varteksu.

Tako su i stavovi Ante Miše postali nešto fleksibilniji, pa je ipak prIstao voditi Hajduk do odluke o novom treneru, koja se prvotno očekivala sljedeći tjedan. Zadnja njegova odluka je ne samo da će voditi Hajduk "jer ga je podržao Vučević", nego već sada gleda i na srednjoročno pozicioniranje na najprestižniju splitsku klupu:

Koliki je to mamac dokazuje da je Miše danas istakao kandidaturu da vodi Hajduk do kraja jesenskog dijela prvenstva u kojem Hajduk očekuje težak raspored (gostovanja u Varaždinu, Koprivnici i Šibeniku), a u prvoj utakmicu u Varaždinu - njegovom kvalifikacijskom ispitu za eventualni produžetak staža do sredine prosinca - ne može računati na Kalinića, Gabrića i Maloču.

Z.A.
Foto: V.G.

Pročitajte više