Miše: Torcidi sam obećao da ćemo im se revanširati i osvojiti naslov prvaka

"CIJELU noć sam vrtio film utakmice protiv Cibalije, posebno onog gola koji smo primili u zadnjoj minuti", pričao je Ante Miše jutros u vukovarskom hotelu Lav, prenosi Slobodna Dalmacija. "Bili bi lijepo da smo pobijedili, ali sada sam siguran da ćemo biti još bolji. Odlično smo igrali do 80. minute, a onda se dogodio pad koncentracije", kaže Miše.

Trener Hajduka, bivši "mister sto posto", nakon utakmice je odmah otišao pozdraviti Torcidu. I obećati im naslov prvaka. "Mislim da nismo razočarali naše navijače u Vinkovcima. Došao sam do ograde nakon utakmice i rekao im: 'Svaka čast momci, revanširat ćemo vam se i biti prvaci!. Nije smak svijeta. Rekao bih da smo izgubili jednog kviska, pravo na kiks. Ali prvenstvo je dugo, igra se još dosta", zaključuje Miše, ali ipak mu je teško prežaliti sve stopostotne šanse koje je Hajduk propustio, Realizacija je postala najveći problem, priznao je Miše.

Trener Hajduka također je kazao kako će neke igrače odmarati u Kupu protiv Cibalije u srijedu, ali nije govorio o konkretnim imenima. Sigurno je samo da neće igrati Gabrić koji ima tri žuta kartona.

P.V.
Foto: Damir Gilbušić / CROPIX

Pročitajte više