Mišković o Sopićevoj situaciji: Nemam komentara

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

NAKON Rijekine loše završnice sezone pojavile su se glasine o potencijalnom odlasku trenera Željka Sopića (49). Rijeka je nakon sjajnog proljeća doživjela veliki pad i sada je u nizu od pet utakmica bez pobjede (remi i četiri poraza). Situaciju je dodatno pogoršao i nesporazum Marka Pjace i trenera Sopića oko izmjene protiv Dinama u 45. minuti.

Mišković: Nemam komentara

Ipak, nakon svega oglasio se Rijekin gazda Damir Mišković te za HRT rekao kako nije čitao nikakve članke: "Nemam komentara." Rijeka u nedjelju od 15 sati na Rujevici igra protiv Slaven Belupa.

Podsjetimo, Modri su slavili na Rujevici 3:1 i osvojili Kup, a Sopić je nakon utakmice pravdao vađenje Marka Pjace na poluvremenu. Sopić je rekao kako je Pjacu izvadio zbog preventive od ozljede. Pjacu je to naljutilo, no za medije je bio odmjeren:

Nesporazum Pjace i Sopića

"Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nije zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka, makar nisam siguran zašto, ali nisam ni čuo njegovu izjavu."

Pročitajte više