Mislite da je predstavljanje Barcinog igrača smiješno? Pogledajte ove bisere

Foto: Getty Images / Guliver Image

PREDSTAVLJANJE Martina Braithwaitea u Barceloni nije prošlo baš najsretnije. Novi napadač Barce nije se proslavio pokušavajući izvesti niz trikova s loptom pa su njegovi neuspjeli potezi odmah postali viralni na društvenim mrežama. 

Tim povodom prisjetit ćemo se nekih od najluđih prezentacija nogometaša. A bilo je svega. 

DOUGLAS (BARCELONA)

Brazilski desni bek 2014. je u Barcelonu stigao iz Sao Paula, a tijekom predstavljanja nije se iskazao s loptom, baš poput Braithwaitea.

BRYAN ROBSON (MIDDLESBROUGH)

Robson je svojevremeno potpisao za Middlesbrough kao igrač-trener pa su ga u klubu tako i predstavili.

PAULO DI CANIO (SHEFFIELD WEDNESDAY)

Di Canio se 1997. priključio svog sunarodnjaku Benitu Carboneu u Sheffield Wednesdayu, a dvojac se na predstavljanju Di Canija fotografirao pretvarajući se da jedu pizzu koja nije bila pečena.

DAVID GINILA (TOTTENHAM)

Kad je Ginola 1997. potpisao za Tottenham, bila je to velika stvar u engleskom nogometu. Francuski napadač predstavljen je tradicionalno kako drži dres, no u tom trenutku nije na sebi imao majicu, što je i do dan-danas ostao presedan u europskom nogometu.

OMAR GONZALEZ (PACHUCA)

Branič iz SAD-a 2016. je potpisao za Pachucu, a meksičkim navijačima predstavio se u kostimu junaka iz Star Warsa. Evo kako je to izgledalo. 

MARIANO (SEVILLA)

Sevilla brazilskog desnog beka Mariana nije predstavila na stadionu, već u jednoj maloj prostoriji. Malo je reći da Brazilac, danas član Galatasaraya, nije bio entuzijastičan zbog toga.

PAULINHO (BARCELONA)

Opet Barcelona, opet Camp Nou i opet Brazilac. Ovog puta Paulinho i predstavljanje 2017. godine.

ROBERTO SOLDADO (VILLARREAL)

Španjolski napadač je 2015. iz Tottenhama stigao u Villarreal, a tijekom predstavljanja je trebao pokloniti par lopti nekom od prisutnih navijača na tribinama. Međutim, prvu je loptu napucao na red tribina gdje nije bilo nikoga, a potom i drugu. Malo je reći da su ga pristalice Villarreala čudno gledali. 

MARCELO SOSA (ATLETICO MADRID)

Vraćamo se u 2004. godinu. Urugvajski veznjak Marcelo Sosa potpisao je za Atletico, a na predstavljanju je pao i postao predmet podsmijeha. Za Atletico je odigrao tek 28 utakmica. 

OUSMANE DEMBELE (BARCELONA)

U kolovozu 2017. Dembele je iz Borussije Dortmund stigao u Barcelonu u transferu vrijednom 125 milijuna eura. Svi su s nestrpljenjem čekali velikog francuskog talenta, a on im je na predstavljanju pokazao - ovo. 

THEO HERNANDEZ (REAL MADRID)

Real je 2017. iz gradskog rivala Atletica za 24 milijuna eura doveo lijevog beka Thea Hernandeza, koji na predstavljanju nikako nije uspijevao smiriti loptu. Nije svoju avanturu započeo na pravi način, a kasnije se nije ni naigrao u Realu. Danas je u Milanu i jedan je od najboljih bekova u Europi. 

MARCO PEREZ (REAL ZARAGOZA)

Kolumbijski napadač doživio je na predstavljanju posljednje što bi neki nogometaš poželio. Pao je preko lopte, a onda je ustao i nastavio kao da se ništa nije dogodilo. Naravno, po tome je najviše i ostao upamćen u Španjolskoj, gdje je igrao samo u sezoni 2010./2011. 

Pročitajte više