Hrvatska reprezentacija

Mitrovićev agent najavio da će se očitovati o Dalićevoj odluci

Igor Kralj/Pixsell

HRVATSKI izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak je objavio konačni popis od 23 igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Dalić je i ranije rekao da će otpasti jedan od stopera, a nakon utakmice protiv Brazila odlučio je da na SP neće voditi Mateja Mitrovića. Branič Club Bruggea navodno je jako pogođen izbornikovom odlukom, osobito zato što je u završnici belgijskog prvenstva propuštao neke utakmice svojeg kluba kako ne bi pogoršao ozljedu.

"Teže mi je bilo donijeti tu odluku nego što mi je pao poraz od Brazila. Žao mi je, dečko je vrhunski profesionalac i naravno da je bio razočaran. No, shvatio je da nije igrao u kontinuitetu za razliku od Ćaleta-Cara. Ćorluka, Lovren i Vida nisu bili upitni. Dogodi li se neka ozljeda Mitrović će se vratiti, ali ja stojim iza svojeg izbora", rekao je izbornik.

 

Mitrović nije želio komentirati Dalićev popis, ali je to učinio njegov menažder Ivan Cvjetković.

"Ako Matej nije među najbolja četiri hrvatska stopera, onda netko mora sebe preispitati što uopće radi u nogometu. O liku i djelu onoga kojem je teže bilo donijeti ovakvu odluku, a odlučio je odavno, nego izgubiti od Brazila govorit ću nakon Svjetskog prvenstva. Hrvatskoj želi da bude prvak", rekao je Cvjetković za Sportske novosti.

Nazvali smo gospodina Cvjetkovića za komentar, ali je odgovorio da više neće ništa govoriti za medije nakon čega smo promijenili naslov teksta.

Pročitajte više