Mitroviću zbog incidenta propao transfer karijere?

Foto: EPA

ALEKSANDAR MITROVIĆ (28) je žestoko prigovarao sucu Chrisu Kavanaghu u porazu Fulhama od Manchester Uniteda (1:3) u četvrtfinalu FA Cupa, nakon čega ga je odgurnuo pa dobio crveni karton. Daily Star piše kako je United razmišljao da ga dovede u ljetnom prijelaznom roku, ali je navodno odustao nakon tog incidenta. 

Podsjetimo, Mitrović je zabio vodeći gol Fulhama, ali je momčad trenera Erika Ten Haga okrenula i izborila polufinale. Bijesno je reagirao u 72. minuti nakon što je Kavanagh dosudio kazneni udarac jer je Willian igrao rukom, s čime se srpski napadač nije složio. Engleski stručnjaci traže veliku kaznu za Mitrovića, a engleski nogometni savez najavio je kako bi mogao biti suspendiran na više od tri utakmice.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL I ISKLJUČENJE MITROVIĆA 

Uz Manchester United, Daily Star tvrdi kako Mitrovića također prate Chelsea, Tottenham i Barcelona. Ove sezone postigao je 12 i asistirao za četiri pogotka Fulhama u 25 utakmica. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2026. godine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 28 milijuna eura. Za reprezentaciju Srbije ima 80 nastupa i 52 pogotka.

Pročitajte više