Mlada francuska zvijezda: Ne bih u Saudijsku Arabiju ni za 600 milijuna eura dnevno

Foto: Profimedia

MLADA Lyonova zvijezda Rayan Cherki, koji je za prvu momčad debitirao još kao 16-godišnjak, na ljeto bi mogao napustiti klub jer ima ugovor na još samo godinu dana i zasad ne razgovara o produljenju, pa bi ga Lyon mogao prodati da ga ne izgubi bez odštete.

Iako 20-godišnji kreativni veznjak ne odbacuje mogućnost produljenja s Lyonom, ne želi o tome razmišljati do kraja sezone, pa tako ni o potencijalno novoj destinaciji. Kaže da još ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali zna gdje neće, ni za kakav novac ne namjerava otići u Saudijsku Arabiju.

Ima vremena za Saudijsku Arabiju

"Odlazak u Saudijsku Arabiju mi je jako, jako, jako daleko od misli. Mogu mi platiti 600 milijuna eura dnevno, ne idem tamo. Želim igrati u Europi, uživati ovdje, a poslije ćemo vidjeti", rekao je francuski U-21 reprezentativac za So Foot.

"U budućnosti bih, naravno, mogao igrati tamo. To je muslimanska zemlja, a meni su takve stvari važne. Vidjet ću pred kraj karijere u kakvom će stanju biti saudijska liga", objasnio je Cherki, koji je ove sezone u prvenstvu i kupu odigrao 31 utakmicu, postigao tri gola uz šest asistencija, ali u zadnja dva mjeseca isključivo ulazi s klupe.

Pročitajte više