LIGE PETICE

Mlada zvijezda Barcelone zabila za 3:0. Nije slavila, već se ispričala navijačima

Foto: EPA

BARCELONA je s 4:0 pobijedila Cadiz u petom kolu španjolskog prvenstva. Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. Prvi je zabio Frenkie de Jong u 55. minuti, a deset minuta kasnije strijelac je bio Robert Lewandowski. Utakmica je završila skoro sat vremena nakon predviđenog jer je u završnici glavni sudac prekinuo ogled kako bi se pomoglo jednom od gledatelja koji je doživio srčani udar. Navijač je odvezen u bolnicu te je situacija sretno završila.

Treći gol Barcelone postigao je Ansu Fati u 86. minuti. Mlada zvijezda katalonskog kluba mrežu je zatresla svega pet minuta nakon nesretnog događaja, zbog čega nije slavio gol, već se ispričao navijačima Cadiza. Konačni rezultat u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio je Ousmane Dembele.

Fati je 19-godišnji krilni napadač, koji je iz Seville kao dječak došao u Barceloninu školu nogometa. Ove sezone ima dva gola i dvije asistencije u šest nastupa, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 60 milijuna eura. Ukupno je odigrao 64 utakmice za katalonski klub, a četiri puta nastupio je za španjolsku reprezentaciju.

Pročitajte više