Mladen Mladenović: Onakav prekršaj nemoguće je namjerno napraviti

BIVŠI hrvatski reprezentativac te igrač Dinama i Hajduka Mladen Mladenović rekao je kako je nemoguće da je Taylor namjerno startao na Eduarda.

Upravo je Mladen Mladenović bio igrač koji je 1986. godine slomio nogu tadašnjem igraču, a kasnijem i treneru Hajduka Nenadu Gračanu.

Mladenović - čovjek koji je slomio nogu Nenadu Gračanu

Mladenović se u razgovoru za Vjesnik pokušao prisjetiti tog strašnog starta i svojih osjećaja.

"Teško je nešto reći, zapravo o tome se nema mnogo što govoriti. U danima nakon loma noge, bio sam pod silnim pritiskom javnosti, nazivali su me mesarom u kopačkama, a neki su također tražili da me se izbaci iz nogometa." - napomenuo je Mladenović.

"Ne branim Taylora, ali nije postojalo namjere"

Zatim je Mladenović progovorio i o "slučaju Eduardo".

"Znam kako je i Eduardu i Tayloru. Sve sam to proživio. Najradije se ne bih vraćao na tu temu. Gledajte, znam da nije bilo namjere kod Taylora. Slažem se s Igorom Štimcom, koji također tvrdi isto. I da igrač to želi napraviti, ne može se to izvesti tako lako. Zapravo, to je nemoguće namjerno napraviti." - rekao je Mladenović.

"Gledao sam taj start desetak puta. U svakoj utakmici ima i gorih startova, to je bio splet nesretnih okolnosti. Pa, takve se ozljede događaju i na treninzima. Pa, nije valjda i tada slučaj o namjeri?! Ne branim Taylora, niti sebe. Znam da je teško i Eduardu i Tayloru." - dodao je Mladenović.

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više