TRANSFERI

Mladi napadač Rijeke potpisao za Juventus

Foto: Twitter

IVAN SRDOČ je potpisao ugovor s Juventusom do 2025. godine, objavio je torinski klub. Riječ je o napadaču rođenom 2005. godine, koji je do odlaska u talijanskog velikana igrao u Rijeci. Najviše se za njega čulo poslije odličnog nastupa u finalu kadetskog Kupa, kad je s dva pogotka Dinamu donio Rijeci trofej.

Juventus je uz Srdoča istovremeno potpisao Kenana Yildiza, također 17-godišnjeg veznjaka koji je došao iz Bayerna nakon što je odbio ponudu minhenskog kluba za produljenjem ugovora.

O odlasku mladog Srdoča pisao je talijanski Calciomercato krajem prošlog mjeseca istaknuvši da je tada prošao liječnički pregled, a sada je transfer i službeno potvrđen. No, kao ni tada, nije poznato koliko će Rijeka zaraditi od njegove prodaje.

Priključuje se juniorima

Prema najavama, potpisao je trogodišnji ugovor, a Talijani su tada naveli kako Srdoč inače navija za Milan, koji je žestok rival Juventusu. Prošle je sezone zabio šest golova u kadetskom prvenstvu Hrvatske. Talijanski mediji pišu kako će se Srdoč priključiti mladoj momčadi Juventusa koju vodi Paolo Montero.

 

Pročitajte više