Mladost se remijem protiv Vojvodine oprostila od Eurolige

MLADOST je u posljednjem, šestom kolu Eurolige na Savi remizirala s Vojvodinom i zauzela treće mjesto. Završilo je 11:11 (5:2, 2:2, 1:4, 3:3), Žapci su još u prošlom kolu izgubili šanse za prolazak dalje.

Danas je dobro počelo, mladostaši su nakon prve trećine imali prednost 5:2. Početkom drugog dijela ponovno su imali plus tri, 7:4, no onda su dopustili gostima da se vrate. Treću dionicu Vojvodina je dobila 4:1 i sasvim se vratila u igru.

U posljednjoj četvrtini Mladost je imala priliku povesti, no nekoliko čudnih sudačkih odluka joj je to otežalo. Imali su na kraju Žapci posljednji napad s igračem više koji nisu iskoristili i završilo je 11:11.

Najbolji u Mladosti bio je Krešimir Zubčić koji je zabio tri gola, od čega jedan sa pet metara. Po dva zgoditka su postigli Boris Letica, Luka Lončar, Igor Hinić i Ivan Buljubašić. Kod Vojvodine je najefikasniji bio Miroslav Ranđić sa četiri pogotka.

Mladost je ovom utakmicom završila svoju europsku turneju, a dalje idu prvoplasirani Jadran i Barceloneta.

Naš drugi predstavnik, Jug, zanimljivo, remizirao je istim rezultatom kao i Mladost. U Dubrovniku je završilo 11:11, što je Gosparima bilo dovoljno s Primorcem iz Kotora da osiguraju prolazak u četvrtfinale Eurolige.

Pročitajte više