MMA STRUČNJAK HVALI MIOČIĆA "Nadam se da svijet zaista cijeni tog talentiranog i iznimnog čovjeka"

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što je sudačkom odlukom obranio naslov UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannoua, Stipe Miočić ne prestaje primati pohvale i čestitke za povijesni uspjeh.

Napokon ga je i Dana White proglasio najjačim čovjekom na svijetu, a javio se i Joe Rogan. Ugledni američki MMA komentator na Instagramu je odao počast Miočiću i pozvao fanove diljem svijeta da ga više cijene.

"Miočić je pokazao neviđenu klasu i pobijedio je većeg i jačeg čovjeka te se zacementirao na poziciji najopasnije čovjeka na planetu. Svojim kretanjem, hrvanjem, udaranjem i nevjerojatnom voljom i odlučnošću uspio je obuzdati stroj za uništavanje, što Francis Ngannou nedvojbeno jest. Pritom, Miočić je postao prvi u povijesti koji je triput obranio naslov prvaka, a sve to dok radi kao vatrogasac u Clevelandu. Ovo što je napravio protiv Ngannoua je bilo neviđeno i bila mi je čast i privilegija da sam mogao komentirati tu borbu. Iskreno se nadam da ljudi shvaćaju i cijene koliko je ovaj tip nevjerojatan", napisao je Rogan.

Pročitajte više