"Modri" po potvrdu u Osijek, Hajduk preko Zagreba vraća samopouzdanje

U SUBOTU je na rasporedu 2. kolo HNL-a, u kojem se igraju dva mini derbija između Osijeka i Dinama te Zagreba i Hajduka. Dinamo će tako u Gradskom vrtu pokušati pokazati Osijeku, ali i ostaloj nogometnoj javnosti kako priče o nadmoći i spremnosti nove momčadi ipak nisu samo priče, dok će Hajduk na svom terenu pokušati vratiti izgubljeni sjaj i samopouzdanje koje su igrači i čelnici ostavili u Mađarskoj.

Utakmica između Dinama i Osijeka počinje u 20 sati, dok je Hajduk na rasporedu u 20.45. Neće u subotu biti lako nikome od favorita, jer Osijek je, unatoč šestici koju je primio na Poljudu u prethodnom kolu, kvalitetan suparnik.

Rezultatski debakl samo će biti dodatni motiv igračima da dokažu kako je veliki poraz ipak bio slučajan.

Od Hajduka se, u najmanju ruku, očekuje pobjeda, iako Ćiro danima najavljuje golijadu u mreži Zagrebaša. No, dečki iz Kranjčevićeve ne idu se u Split tek braniti, stoga možemo očekivati iznimno napetu utakmicu.

Očekuje se da će Zagreb istrčati u sastavu: Markotić, Brnas, Labudović, Nadarević, Brkljača, Jakirović, Ibričić, Pelaić, Čutura, Bartolović i Vidović, dok će se na suprotnoj strani u "bilim" dresovima naći Kale, Đolonga, Granić, Žilić, Damjanović, Kranjčar, Bišćević, Bartulović, Blatnjak i Bušić. Utakmicu će suditi Riječanin Bebek.

Što se Dinamove postave tiče, ona je poznata već nekoliko dana, pa će "Modri" na travnjak istrčati u sastavu: Turina, Bosnar, Ćorluka, Drpić, Mitu, Mamić, Modrić, Marić, Ćale, Bošnjak i Eduardo.

Postava Osijeka trebala bi izgledati ovako: Skender, Vuica, Babić, Ostopanj, Vratović, Dinjar, Milardović, Balatinac, Dedaj, Primorac i Vojnović.Utakmicu će suditi Kovačić iz Križevaca.

Osim Hajduka i Dinama, u subotu će utakmice 2. kola HNL-a odigrati Inter i Pula Staro Češko na stadionu Intera u Zaprešiću s početkom u 18 sati, zatim Rijeka i Cibalija na Kantridi u 20 sati, Vatrteks i Međimurje na stadionu Varteksa također u 20 sati, te Slaven Belupo i Kamen Ingrad na Gradskom stadionu u Koprivnici s početkom u 18 sati.

Pročitajte više