Modri se vratili iz Turske: "Hajduku želimo dobru feštu, ali naslov ostaje u Zagrebu"

NOGOMETAŠI Dinama sletjeli su u zračnu luku Pleso nakon odrađenih priprema u Turskoj. Trener Vahid Halilhodžić ponovio je kako je vrlo zadovoljan onime što su igrači pokazali u prijateljskim utakmicama.

> Halilhodžić: Beqiraj postaje pravi centarfor, a Rukavinu je šteta trošiti na drugim pozicijama

"Jako sam zadovoljan. Igrali smo protiv respektabilnih protivnika i ostvarili više nego dobar skor", kaže Vaha koji je s "modrima" slavio protiv Bate Borisova, Sigme i Toronta, dok su sa Steauom remizirali.

"Malo su nas omele ozljede, ali skupili smo samopouzdanje za proljetni dio sezone", dodao je Vaha.

Zoran Mamić: Ne postoji sukob interesa

Zorana Mamića dočekala su pitanja o nesportskim problemima u hrvatskom nogometu, pa se morao osvrnuti na dopis Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta HNS-u u kojem traže da se riješi sukob interesa koji postoji u Dinamu, a u kojem se nalazi Zdravko Mamić zbog posla svog sina Marija koji je licencirani agent za zastupanje nogometaša.

"Ne želim to komentirati, ali mislim da se ne radi ni o kakvom sukobu interesa", rekao je Mamić.

Kelava: Pokazali smo kvalitetu u sve četiri utakmice

Dinamov vratar Ivan Kelava izrazio je zadovoljstvo što su mladi igrači dobili priliku da se dokažu na ovim pripremama.

"Puno su pokazali Kovačić, Zelenika, Šitum i ostali, a cijela momčad je pokazala kvalitetu u sve četiri pripremne utakmice", kazao je Kelava i osvrnuo se na najvećeg Dinamovog rivala koji ovih dana slavi 100 godina kluba.

"Čestitam Hajduku sto godina i želim im dobru feštu, ali naslov i ove godine ostaje u Zagrebu. Uskoro će i Dinamo proslaviti svojih sto godina...", kaže Kelava.

Pročitajte više