Modrić (38) protiv 16 godina mlađeg. Pogledajte kako je prošao sprinterski duel

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ (38) vratio se u prvi sastav Reala nakon dvije prvenstvene utakmice na kojima nije dobio ni minute. Carlo Ancelotti mu je u važnoj pobjedi kod Getafea (2:0) za povratak na prvo mjesto La Lige nakon 22 kola dao punu minutažu te ga nahvalio za prikazano.

Međutim, najzapaženija Modrićeva akcija s utakmice, koja je postala viralna, ona je u kojoj je 16 godina mlađi suparnik pokazao fizičku dominaciju nad njim. U 37. minuti Getafeov as Mason Greenwood krenuo je u sprinterski prodor po lijevoj strani. Modrić mu je krenuo u susret kako bi ga zaustavio, ali Greenwood ga se lijepo riješio. Napucao je loptu sebi u for uz aut-crtu i sjurio se prema njoj. Pri tome je pretrčao Modrića i to tako što je pretjecanje izveo efektno, trčeći izvan terena. 

Srećom po Modrića, nakon što ga je suparnik pobijedio u sprintu, dotrčao je Antonio Rudiger te loptu ispucao u aut. Pri tome se u duelu s Greenwoodom ozlijedio, a i Modrić je osjećao posljedice trke sa suparnikom kojem može biti otac. Čučnuo je da dođe do zraka. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ AKCIJU

Pročitajte više