Modrić je bio loš protiv Atletica. Insajder: Seli na klupu za Barcelonu sutra

Foto: Profimedia

"LUKA MODRIĆ seli na klupu za sutrašnje finale španjolskog Superkupa protiv Barcelone koje se igra u saudijskom Rijadu. Umjesto njega od početka će igrati Toni Kroos." Ovo je na slušanoj radijskoj postaji Cope objavio Miguel Angel Diaz, Realov insajder. 

Španjolci ističu kako je Ancelotti, ako je ovako odlučio, to napravio jer je Modrić četiri dana prije finala, na polufinalnom meču protiv Atletica, igrao loše te ga je u 67. minuti prvog izvukao iz igre i zamijenio upravo Tonijem Kroosom. Španjolski mediji pisali su neposredno prije te utakmice kako je igranje Modrića od početka, a Kroosov start na klupi veliko iznenađenje. Nakon meča su navodili to kao Ancelottijevu grešku te da je Real proigrao i pobijedio Atletico 5:3 nakon produžetaka zahvaljujući Modrićevom izlasku i Kroosovom ulasku.

Marca kritizirala Modrića i nahvalila njegovu zamjenu Kroosa

Modrić je namjestio gol, ali Marca piše da je to jedino dobro što je napravio na madridskom derbiju u Arabiji. Ističe kako je Modrić u gradskom derbiju bio najzapaženiji po tome što ga je Griezmann poslao u prazno i povaljao po travi za svoj sjajni gol: "Griezmann je izveo remek-djelo i to tako što je na stražnjicu poslao mitskog Modrića, a prije toga ga je petom poslao u prazno."

U tiskanom izdanju Marce ocijenjen je neprolaznom jednom zvjezdicom, dok je jednako prošao na webu. Tamo je dobio 5/10 uz obrazloženje: "Griezmann ga je izvozao za golčinu. Modrić je pokušavao igrati, ali nije imao snage ni prostora. Nakon što mu je prvi gradski derbi bio najgori meč ove sezone, nije zasjao ni u ovom. Real je proigrao kada je on izašao, a Kroos ušao. Modrić nije za udarnih 11 u ovakvim utakmicama." 

Pročitajte više