Modrić je od suigrača dobio najveći kompliment. Jedna rečenica bila je za to dovoljna

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ nije postigao gol niti je upisao asistenciju u Realovoj pobjedi protiv Celte Vigo, no oduševio je igrom i bio proglašen među najboljima u susretu u kojem je njegova momčad uvjerljivo slavila (4:0). Ovacije na Santiago Bernabeuu rekle su što tribine misle o izvedbi hrvatskog veznjaka Reala, a njegov Instagram otkriva što o njemu misle suigrači.

Sofascore je Modrićevu izvedbu ocijenio s visokih 9.7. To je najviša ocjena za igrača u pet najjačih europskih liga od sezone 2015./16., uzmu li se u obzir igrači koji su odigrali susret bez gola ili asistencije. Kakvu je utakmicu odigrao kapetan hrvatske reprezentacije najbolje će opisati statistika.

Suigrači ga hvale, Camavinga se ističe

Imao je čak 119 dodira s loptom, najviše na terenu. Bio je najbolji i po točnim dodavanjima, imao ih je 86 od 91 pokušaja. Modrić je bio prvi na utakmici i po broju ključnih dodavanja, 8. Sjajan je bio i u obrambenim. S 4 oduzete lopte bio je najbolji na meču i po ovom pokazatelju. Dodao je i čak 6 presječenih dodavanja.

Modrić je nakon utakmice na Instagramu utakmicu opisao kao vrlo dobar timski meč, a onda i zahvalio Bernabeuu na ljubavi. Skupio je nešto manje od 450.000 lajkova na svoju ranojutarnju objavu, a i mnoge komentare. Javili su se i neki od njegovih suigrača.

Lucas Vazquez nazvao ga je maestrom, Fran Garcia čarobnjakom, a Eduardo Camavinga ostavio je rečenicu kojom je iskazao poštovanje i divljenje koje osjeća prema Modriću. Napisao je: "Kakva je čast igrati s tobom."

Pročitajte više