Modrić: Kad se uigramo, bit ćemo još bolji

PRVO ime jučerašnje pobjede Hrvatske nad aktualnim svjetskim prvacima, Talijanima, nesumnjivo je mladi Dinamov playmaker Luka Modrić.

U Livornu je Modrić postigao svoj reprezentativni prvijenac, a dobrim je dijelom zaslužan i za prvi gol, koji je u mrežu pospremio njegov klupski suigrač Eduardo da Silva.

"Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, ali kad se uigramo, bit ćemo i bolji. Zadovoljan sam svojom igrom, a naročito me obradovao moj prvi gol u reprezentaciji. No, bilo je i puno mojih grešaka na koje moram obratiti pozornost, možda sam i malo umoran, puno je utakmica, ali sve u svemu, zadovoljan sam." - kazao je Modrić u razgovoru za Radio 101 nakon utakmice.

Modriću je gol "namjestio" Miki Rapaić, koji je sebi svojstvenim udarcem s 30-tak metara natjerao talijanskog vratara da loptu odbije do Modrića, pri čemu je Dinamov veznjak reagirao majstorski, te "zakucao" loptu pod gredu talijanskog gola.

"Zasluženo smo pobijedili, odigrali smo dobro i dali dva gola. Možemo mi i puno bolje od ovoga, ali ova pobjeda će nam dobro doći uoči početka izuzetno važnih kvalifikacija. Što se mene tiče, ja sam uvijek spreman i osjećam se dobro. Reprezentaciji mogu samo pomoći, odmoći ne mogu sigurno." - kazao je Rapaić.

Prvi gol je u Livornu postigao Dinamov golgeter Eduardo da Silva, koji je glavom u mrežu pospremio sjajan centaršut Anthonya Šerića.

"Bitno je da smo pobijedili, to je najvažnije, posebno u prvoj utakmici u novom ciklusu, bilo je to odlično otvaranje. Izbornik me stavio na poziciju koja mi najbolje odgovara, kao jednu od dvije polušpice, pa sam mogao dati maksimalan doprinos. Nadam se da ćemo tako i nastaviti." - ustvrdio je Brazilac s hrvatskom putovnicom.

Pročitajte više