Modrić: Skidam kapu Livakoviću

Foto: EPA

HRVATSKA se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru boljim izvođenjem jedanaesteraca od Japana. Nakon 120 minuta bilo je 1:1, a u penalima je junak bio Dominik Livaković, koji je čak triput zaustavio udarce Japanaca. Pogodak za Hrvatsku u regularnom dijelu utakmice zabio je Ivan Perišić, a za Japance Daizen Maeda. Utakmicu je odmah po završetku komentirao Luka Modrić.

"Mi ne možemo bez drame. Sretni smo jer smo prošli. Japanci su stvarno neugodni. Trkački su odlični. U prvom dijelu smo imali dobre šanse koje nismo zabili. No pokazali smo opet karakter i došli do penala, gdje je Livi bio čudo danas", rekao je Modrić pa dodao:

"U drugom dijelu smo se dogovorili da se dignemo više prema gore. Odlučili smo se za centaršuteve na Petkovića, Budimira i kasnije Livaju. Bila je ovo teška, iscrpljujuća utakmica. Podsjeća ovo na Rusiju. Skidam kapu Livakoviću, pokazao je da je sjajan golman. Tko god dođe, s nestrpljenjem očekujemo utakmicu. Bit ćemo tamo bolji nego danas. Moramo se rekuperirati."

Pročitajte više