Modrić na klupi protiv Barce. Španjolci otkrili što je rekao Ancelottiju

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (38) odigrao je sjajnih 90 minuta kod Brage u Realovoj 3:1 pobjedi u trećem kolu Lige prvaka. Modriću je ovo bio tek peti nastup kao članu udarne postave, a Real je od početka sezone odigrao 13 utakmica. No sjajno se vratio u formu kada je najpotrebnije, dva dana prije El Clasica kod Barcelone.

Modrić je samo slegnuo ramenima

Ipak, španjolski mediju pišu kako Modrić neće biti prvotimac protiv Barcelone. Trener Carlo Ancelotti navodno mu je već priopćio da će u subotu biti na klupi, a Modrić je na to slegnuo ramenima i rekao kako nema drugog izbora, dodaju španjolski portali.

Modrić smatra da i dalje može igrati u prvih 11 madridske momčadi, no Ancelotti prednost daje Eduardu Camavingi, Aurelienu Tchouaméniju, Federicu Valverdeu, Judeu Bellinghamu i Toniju Kroosu. Ancelotti je, tvrde Španjolci, od početka sezone Modriću namijenio novu ulogu.

Modrićeva nova uloga

Otkrivaju tako da će Modrić u Barceloni biti na klupi iako Realov trener za veliki duel sprema momčad s čak pet veznjaka. Ističe da su za Modrića ove sezone, zadnje u Realu, rezervirani nastupi u prvoj ekipi protiv slabijih momčadi, kao što je ona s četvrtog mjesta portugalske lige.

Pročitajte više