Real Madrid

Modrić jednom igrao golf s Baleom i požalio: Nisam htio ići, ali nagovarao me

Foto: Getty Images

AUTOBIOGRAFIJA Luke Modrića postala je dostupna i na britanskom tržištu. Tamošnju javnost oduševila je priča o ratnom prognaniku koji je postao najbolji nogometaš svijeta, a uspjeh autobiografije u Velikoj Britaniji značio je i veliki interes medija.

Hrvatski nogometni reprezentativac je putem Zooma dao intervju za londonski The Times u kojemu je puno govorio o suigraču i velikom prijatelju Garethu Baleu. Novinarku Alyson Rudd posebno je zanimalo jesu li Modrić i Bale ikada zajedno zaigrali golf, a dobila je iznenađujuć odgovor uz puno smijeha.

"Jednom. Imali smo slobodno poslijepodne za vrijeme predsezone prije tri godine. Bili smo u Michiganu ili Detroitu i pitao me želim li s njim igrati golf. Nisam htio, ali nagovarao me i rekao da će mi pokazati kako se igra. Otišao sam i bilo je loše. Bio je loš učitelj. Možda me Gareth loše naučio i zato sam odustao", kazao je Modrić.

Velški reprezentativac kod Zinedinea Zidanea u Realu ne dobiva minutažu, ali ne pokazuje da mu je do toga posebno stalo, posebno kada sjedi na klupi tijekom utakmica. Modrić je imao spreman odgovor i u vezi s Baleovom klupskom situacijom.

"Bale mora znati što želi raditi, on je odrasla osoba i mora odlučiti što je najbolje za njega. Za mene je on još uvijek odličan igrač koji ima puno za ponuditi svijetu nogometa. Na njemu je da odluči je li dovoljno gladan da nastavi. Ja mislim da je. Što god da se dogodi, on još uvijek može biti važan igrač", mišljenja je Modrić.

Pročitajte više