Modrić se bez riječi oprostio od Kroosa

Foto: Profimedia

TONI KROOS jučer je protiv Betisa (0:0) odigrao svoju posljednju ligašku utakmicu za Real Madrid. Preostaje mu odigrati još samo finale Lige prvaka (Wembley, 1. lipnja protiv Borussije Dortmund) i Europsko prvenstvo nakon kojeg će zauvijek skinuti dres i otići u mirovinu kao jedan od najboljih veznjaka generacije.

Otkako je 2014. u transferu iz Bayerna stigao u Real, tvorio je godinama neraskidiv tandem s Lukom Modrićem. Njemačka i hrvatska ikona madridskog velikana odigrali su zajedno nebrojene sjajne i velike utakmice za Real, vodili igru te momčadi i s njom ispisali neke od najljepših stranica povijesti kluba. Zajedno su osvojili 22 trofeja za Madrid.

Fotografija zagrljaja kao oproštaj od Kroosa

Kroos je svoju posljednju prvenstvenu utakmicu odigrao kao kapetan Reala. Započeo ju je prolaskom kroz špalir suigrača ispred koreografije koju su mu priredili navijači. Završio ju je u 86. minuti zagrlivši prvo Modrića, kojem je i predao kapetansku traku.

Modrić se nakon utakmice putem X-a (bivši Twitter) oprostio od prijatelja i dugogodišnjeg suigrača. Napravio je to objavom bez ijedne riječi, tek fotografijom zagrljaja s Kroosom s kraja jučerašnje utakmice.

Pročitajte više