Modrić: Unatoč krizi, ne žalim što sam među Spursima

SPURSI se nakon sedam premierligaških kola ne mogu odlijepiti od dna ljestvice; za to će im ipak trebati puno bolja prezentacija od aktualne. Najgori start sezone u novijoj povijesti jedan od najskuplje plaćenih trener svijeta Juande Ramos pravda činjenicom da su White Hart Lane napustili vitalni igrači, dok se prinove još uvijek nisu uspjele uskladiti.

Upitno je dokad će navijači i čelnici prihvaćati Ramosove isprike, koje više  priliče realnosti hrvatskih klubova s neuporedivo manjim budžetom. Nitko nije mogao očekivati da će kriza Spursa otići tako daleko; u sedam utakmica nisu okusili slast pobjede i s dva boda čvrsto su prikovani za dno ljestvice. U opću katastrofu uklopio se i Luka Modrić, nakon stanke zbog ozljede uslijedio je i brzopleti pad samopouzdanja koji se osjeti i na njegovim igrama u reprezentaciji.

Iako je u The Sunu priznao kako je njegov Tottenham u krizi, Modrić ipak naglašava je da mu nije žao što je došao u premierligaški klub.

Engleski mediji standardno navode kako je Modrić jedno od skupocjenih pojačanja kluba koji ove sezone grca na dnu premierligaškog društva. Ne čudi pitanje je li Modriću žao što je postao dio tog društva.

"Nije mi žao što sam se pridružio Tottenhamu. Tek je početak sezone, a naša kriza ne može trajati vječno", diplomatski je odgovorio naš reprezentativac za kojeg se zainteresirao i talijanski Juventus. 

U nedjelju Tottenham gostuje kod Stoke Cityja, momčadi koja je sakupila tek dva boda više od Tottenhama. Sasvim je jasno da Ramos mora kući donijeti sva tri boda...

D.C.
Foto: AFP

Pročitajte više