Modrićev suigrač: Ne sumnjam u Lukinu odluku

Foto: Getty Images / Guliver Image

EUROPA bruji o mogućem odlasku Luke Modrića u Inter. Real Madrid (za sada) ne želi razgovarati o njegovom transferu na Giuseppe Meazzi. No španjolski mediji navode kako će se hrvatski kapetan u srijedu, po povratku s odmora, sastati s predsjednikom kluba Florentinom Perezom. Nakon tog razgovora bit će jasnije želi li Modrić otići i hoće li Real promijeniti mišljenje i otvoriti mu put do Nerazzurra.

A što o svemu misli jedan od njegovih suigrača Lucas Vasquez - on vjeruje da Modrić želi ostati u Realu:

"Mi smo mirni. Imamo ga i nadamo se da će se vratiti u Madrid i nastaviti uživati u Realu. Istina, u nogometu se nikad ne zna, ali ne sumnjam da Luka želi nastaviti ovdje. Nisam u njegovoj glavi, ali sam prilično siguran da ne želi otići iz Reala", poručio je Vasquez, koji posljednje tri sezone igra zajedno s Hrvatom. 

S druge strane, Talijani pišu da Inter konstantno pregovara s Modrićevim agentima. No na kraju je sve na veznjaku, ali i Realu koji je već ovog ljeta ostao bez Cristiana Ronalda, koji je otišao u Juventus za 100 milijuna eura. Sve je manje vremena do kraja prijelaznog roka pa bi europski prvak teško uspio pronaći zamjenu za takvog igrača kao što je Modrić. 


 

Pročitajte više