EUROPSKE LIGE

Modrićev suigrač o 5 mjeseci užasa: Liječnici su pogriješili

Foto: EPA

VEZNJAK Real Madrida Dani Ceballos za Marcu je ususret finalu Lige prvaka protiv Real Madrida rekao kako mu je ova sezone bila najbolnija, a ujedno puna sretnih trenutaka. "Trener Carlo Ancelotti je vidio kako radim na treningu. Vjerujem da je rekao kako sam trebao više igrati. Prvi dolazim i zadnji odlazim s treninga. Navijači znaju da sam sposoban igrati za Real", izjavio je Ceballos, potom prokomentiravši odluku Kyliana Mbappea da ostane u PSG-u.

"Poštujem njegovu odluku. Igraču je najvažnije osjetiti podršku, a on očito smatra da to ima u Parizu. Odličan je igrač, ali njegova odluka nije utjecala na nas." Ceballos ima ugovor s Realom do ljeta 2023. godine. Ove sezone upisao je svega 17 nastupa. Pet mjeseci nije igrao zbog ozljede nakon nastupa u finalu Olimpijskih igara.

"Bilo je to najgorih pet mjeseci u mojem životu. Zglob mi nije reagirao. Pokušao sam igrati finalnu utakmicu, s time da su mi liječnici rekli da imam ozljedu zbog koje ću propustiti dva-tri tjedna. No po povratku u Madrid ispostavilo se da je došlo do frakture. Liječnici su mi rekli da, da sam igrao još 20 minuta, više ne bih mogao igrati nogomet", izjavio je Ceballos.

 

Pročitajte više